Het gaat eigenlijk heel erg goed. Grip op mijn klachten en echt veel meer energie. Dus daar ben ik echt heel erg blij mee. Ook weer aan het sporten geslagen dus.

Door de hulp van Ingrid heb ik grip gekregen op mijn pijnklachten. Ingrid gaat goed voorbereid te werk en heeft me van veel duidelijke informatie en inzichten voorzien. Ik heb de hulp van ingrid ervaren als zeer prettig, ze is ontzettend betrokkenen daadkrachtig, erg kundig in haar vak! Ik kan haar alleen maar aanraden!

Emmy

Grip op mijn pijnklachten

Sinds ik een traject bij Ingrid ben ingegaan merk ik eindelijk duidelijke veranderingen bij mezelf.
Ik ging voor een advies wat betreft mijn slecht slapen en heb zoveel meer inzichten over mezelf  gekregen .
Hierdoor kan ik “lichter” in het leven staan, begrijp ik mezelf beter en herken ik  situaties eerder waar ik dan naar kan handelen.
Als kers op de taart heeft Ingrid mij onder hypnose gebracht en nieuwe positieve gedachtes in mijn cel geheugen geprent , hoe mooi is dat!
Vol vertrouwen kijk ik nu vooruit en heb ik er zin in om de dingen die ik geleerd heb toe te blijven passen.

Dankjewel Ingrid, ik vind je een topper!

Monique Tinnemans

Eindelijk duidelijke veranderingen bij mezelf

Bij Ingrid heb ik een eerlijke kijk op mezelf gekregen. Ook weet ik nu hoe belangrijk slaap/ rust / ontspanning is. En wanneer ik mijn grens overga, hoewel ik dit nog goed moet oefenen.
Ik vind het erg fijn dat je begrepen wordt zonder veel uit te leggen. De duidelijke eerlijke communicatie met respect naar elkaar, een luisterend oor zonder oordeel kan ik erg waarderen. Ingrid, je bent net dat duwtje in de rug. Er ontstaat bewust wording. Jij bent onze bespiegeling. Unne topper!!
Ik voel me krachtig genoeg om zelf verder te kunnen op de ingeslagen weg.

Inge

Net dat duwtje in de rug

Lees hier de hele review van Lucienne.

Ik ben voor 100% geslaagd in mijn om missie beter gaan slapen.
Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen om een betere nachtrust te hebben. Ik heb veel inzicht in processen die daarmee te maken hebben.
Ik heb Ingrid ervaren als een heel goed geïnformeerde docent, die je heel positief en daadkrachtig meeneemt in haar verhaal.
De achtergrond informatie die aan bod komt is behoorlijk uitgebreid. Dat is soms lastig om te onthouden. Doordat Ingrid dit in een slaapbijbel heeft verwerkt, kan ik alles rustig teruglezen. En steeds nieuwe dingen eruit pikken die op dat moment actueel zijn.

Lucienne

Voor 100% geslaagd in beter slapen

Lees hier de hele review van Hellen.

Ik sliep onrustig, voelde me niet fit en had last van overgewicht. Tijdens de begeleiding ging ik aan de slag met praktische tips gericht op slapen, ontspanning en voeding. Alles werd stap voor stap opgebouwd. Ideaal voor mij, ik kon daardoor in mijn eigen tempo vooruitgang boeken. Inmiddels slaap ik veel beter, ben ik rustiger en 12 kilo afgevallen. Ik begrijp nu dat al die dingen met elkaar te maken hebben en het kost me weinig moeite om mijn nieuwe gewoonten vast te houden. Ik voel me krachtig en energiek.

Hellen Thijssen

Ik kan het nu zelf!

Ik slaap heel erg goed, zeker 6 uur achter elkaar. Ik word nu echt uitgerust wakker en voel me veel fitter! Heb al een goede balans gevonden in mijn dagelijkse ritme. Ben er heel erg blij mee.

Toen ik het traject startte bij Ingrid, had ik als doel om een aantal uur achter elkaar te kunnen slapen. Van tevoren wist ik niet hoe belangrijk mijn dagelijkse ritme en ontspanning hierbij is. Met hulp van Ingrid ben ik dit traject begonnen en ik heb met kleine veranderingen in mijn dagelijkse ritme, grote resultaten bereikt! Ik voel me nu veel fitter en heb veel meer energie!
Ik weet nu dat ik het zelf in de hand heb, en heb er vertrouwen in dat ik het nu zelf kan, maar zonder de professionele hulp van Ingrid was me dit nooit gelukt.

Judith van de Goor

Ik slaap nu goed!

Lees hier de hele review van Judith Krabben

Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven na een verhuizing, samenwonen en nieuw werk. Ingrid heeft mij in deze periode op een heel fijne manier gecoacht. Met concrete en makkelijk toe te passen tips, vond ik meer balans tussen alles. Ik vond het erg fijn dat de adviezen van Ingrid echt werden aangepast op mijn eigen situatie. Ze keek heel goed wat bij mijn paste en sloot hier op aan. Zo heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen houding en positie in situaties. En de invloed hiervan op de mensen om mij heen. Ik weet nu beter hoe ik een andere houding aan kan nemen, hoe ik mijn gedachten kan veranderen en mijn manier van communiceren. Ook heb ik geleerd om beter naar mijn wensen en behoeftes te luisteren en deze ook aan te geven naar anderen toe. Hierdoor merk ik dat ik nu beter kan genieten en meer leef vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd!

Judith Krabben

Leven vanuit mijn hart.

Een kaart met onderstaande tekst, omdat ze helaas vanwege organisatorische redenen gaat stoppen met de powerwalk trainingen.

Hoi Ingrid,
Bedankt voor de mooie kennismaking met powerwalk, ik ga er zeker mee door!
Vooral bedankt voor al de inspiratie en motivatie om in beweging te gaan, gezond bezig te zijn en bewust te worden van het feit dat je alles zelf moet doen.

Philia Gadiot

Inspiratie en motivatie

Lees hier de hele review van L. Vanwege haar werk wil ze niet met naam op de site. Dat respecteren wij uiteraard.

Het fijne vind ik dat ik in mijn eigen tempo de stappen kon zetten die ik wilde. Ingrid was op een duidelijke en vriendelijke manier mijn stok achter de deur. Daardoor heb ik steeds weer doorgezet. Dankzij haar begeleiding heb ik nu minder overgangsklachten, meer energie en slaap ik beter. Zo kom ik de overgang wel door!

L.

De overgang de baas
Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.