Lees hier de hele review van Lucienne.

Ik ben voor 100% geslaagd in mijn om missie beter gaan slapen.
Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen om een betere nachtrust te hebben. Ik heb veel inzicht in processen die daarmee te maken hebben.
Ik heb Ingrid ervaren als een heel goed geïnformeerde docent, die je heel positief en daadkrachtig meeneemt in haar verhaal.
De achtergrond informatie die aan bod komt is behoorlijk uitgebreid. Dat is soms lastig om te onthouden. Doordat Ingrid dit in een slaapbijbel heeft verwerkt, kan ik alles rustig teruglezen. En steeds nieuwe dingen eruit pikken die op dat moment actueel zijn.

Lucienne

Lees hier de hele review van Hellen.

Ik sliep onrustig, voelde me niet fit en had last van overgewicht. Tijdens de begeleiding ging ik aan de slag met praktische tips gericht op slapen, ontspanning en voeding. Alles werd stap voor stap opgebouwd. Ideaal voor mij, ik kon daardoor in mijn eigen tempo vooruitgang boeken. Inmiddels slaap ik veel beter, ben ik rustiger en 12 kilo afgevallen. Ik begrijp nu dat al die dingen met elkaar te maken hebben en het kost me weinig moeite om mijn nieuwe gewoonten vast te houden. Ik voel me krachtig en energiek.

Hellen Thijssen

Ik kan het nu zelf!

Lees hier de hele review van L. Vanwege haar werk wil ze niet met naam op de site. Dat respecteren wij uiteraard.

Het fijne vind ik dat ik in mijn eigen tempo de stappen kon zetten die ik wilde. Ingrid was op een duidelijke en vriendelijke manier mijn stok achter de deur. Daardoor heb ik steeds weer doorgezet. Dankzij haar begeleiding heb ik nu minder overgangsklachten, meer energie en slaap ik beter. Zo kom ik de overgang wel door!

G.

De overgang de baas

Lees hier de hele review van Judith Krabben

Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven na een verhuizing, samenwonen en nieuw werk. Ingrid heeft mij in deze periode op een heel fijne manier gecoacht. Met concrete en makkelijk toe te passen tips, vond ik meer balans tussen alles. Ik vond het erg fijn dat de adviezen van Ingrid echt werden aangepast op mijn eigen situatie. Ze keek heel goed wat bij mijn paste en sloot hier op aan. Zo heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen houding en positie in situaties. En de invloed hiervan op de mensen om mij heen. Ik weet nu beter hoe ik een andere houding aan kan nemen, hoe ik mijn gedachten kan veranderen en mijn manier van communiceren. Ook heb ik geleerd om beter naar mijn wensen en behoeftes te luisteren en deze ook aan te geven naar anderen toe. Hierdoor merk ik dat ik nu beter kan genieten en meer leef vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd!

Judith Krabben

Leven vanuit mijn hart.

Een kaart met onderstaande tekst, omdat ze helaas vanwege organisatorische redenen gaat stoppen met trainingen.

Hoi Ingrid,
Bedankt voor de mooie kennismaking met powerwalk, ik ga er zeker mee door!
Vooral bedankt voor a del inspiratie en motivatie om in beweging te gaan, gezond bezig te zijn en bewust te worden van het feit dat je alles zelf moet doen.

Philia Gadiot

inspiratie en motivatie
Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2023 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

10 tips voor een betere nachtrust

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.