Nachtpiekeren

Nachtpiekeren is een zeer veel voorkomend probleem.
Één op de vijf mensen zegt slecht te slapen en ligt dus vaak wakker. Sommige mensen hebben moeite met in slaap vallen. Anderen worden juist wakker gedurende de nacht en kunnen de slaap dan niet meer vatten. Ook voor vrouwen in de overgang is dit een veelvoorkomend probleem.
Daarom richten we ons vanaf November 2022 geheel op het verminderen van nachtpiekeren en verbeteren van de nachtrust. Dit doen we door gebruik te maken van alle inzichten die er zijn te combineren in een 12 weken programma.

Voor de mensen die in november besluiten om hieraan deel te nemen geldt een interessante korting. Klik hier voor meer info.
Nachtpiekervrij

 

 

Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.