Vind je sporten al gauw saai en hou je het telkens weer snel voor gezien?

Kom powerwalken en ontdek
dat sporten ook leuk kan zijn!

Powerwalk en powerstrong.

Bij powerwalken gaan we actief en intensief doorstappen.
Dit wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Het brengt je vetverbranding op gang, verbetert je conditie en versterkt je hele lichaam. Powerwalken is een goed alternatief voor hardlopen omdat het minder belastend is voor je spieren & gewrichten. Vrijwel iedereen kan het (leren)!

Naast de normale powerwalktrainingen starten we in januari 2024 ook met ‘powerstrong’, een krachttraining in de natuur. Tijdens deze training trainen we op ene plek in de bossen en werken we gericht aan het versterken van je spierkracht.

De trainingen vinden altijd plaats in de Heldense bossen in Peel en Maas, met als vertrekpunt de parkeerplaats van Restaurant Op Den Berg.

Een training van Energiek met Ingrid.

Een training van Energiek met Ingrid is jouw moment in de week! Je bent moe, voldaan en gaat in rust weer over tot de orde van de dag.

De trainingen zijn nooit saai, gewoonweg omdat we elke week in een ander stuk bos trainen en bij powerwalk is de route telkens anders. Ook maken we gebruik van afwisselende oefeningen. Geen één training is hetzelfde! Dit geldt voor zowel de powerwalk als de powerstrong trainingen.
De trainingen vinden plaats in groepen van max 10-12 personen, zodat er voldoende aandacht naar elke deelnemer kan gaan. Onder de deelnemers heerst een ontspannen én fanatieke sfeer. Lekker trainen en je hoofd leegmaken. 

We trainen ‘s ochtends vijf keer per week (waarvan één keer powerstrong en vier keer powerwalk) en één avond in de week (powerwalk). 

Powerwalk

Kom meedoen met de powerwalktrainingen!

Zowel voor de “niet-sporter” als de “fanatiekeling die al jaren sport” is powerwalken zeer geschikt. Je sport met plezier en verbetert je conditie, kracht, balans en coördinatie al binnen enkele weken.

We trainen met een maandabonnement. Tijdens de eerste 6 weken leer je alle powerwalktechnieken die nodig zijn om de trainingen goed te kunnen volgen.

Als je niet kunt mag je altijd ruilen en in een andere groep meedoen.
Bovendien kun je ervoor kiezen om een maandabonnement te nemen voor onbeperkt sporten. Op die manier kun je vaker per week meetrainen en het poerwalken vanaf januari combineren met powerstrong trainingen.

Meld je aan voor een gratis proefles of bel of mail bij vragen:

info@energiek-met-ingrid.nl  I  06-29 59 22 10.

* NIEUW* VANAF JANUARI 2024
Powerstrong

Deze trainingen zijn overwegend gericht op krachtoefeningen en versterken je algehele lichaamshouding en verbeteren je spier-vetmassa.
Elke dinsdagochtend kun je deelnemen aan deze krachttraining in de buitenlucht. Ontdek hoe je ook zonder ingewikkelde apparaten je kracht kunt versterken.

Naast spierkracht is er tijdens deze trainingen ook aandacht voor ‘de kracht van ademhaling’. Door deze twee dingen te combineren word je nog fitter omdat een betere ademhaling ook doorwerkt in je dagelijkse functioneren. Deze krachtrainingen maken je dus sterker, je houding wordt beter, je vetverbranding wordt gestimuleerd evenals je slaap.

De powerstrong trainingen werken ook met een maandabonnement. Je kunt een abonnement afsluiten voor één training per week of voor onbeperkt trainen. Bij de laatste variant kun je dus powerwalk en powerstrong combineren.

LET OP: MELD JE NU AAN VIA DE BUTTON GRATIS PROEFLES EN JE KUNT OP 9 EN 16 JANUARI 2 X GRATIS MEE TRAINEN.

Meld je aan voor een gratis proefles of bel of mail bij vragen:

info@energiek-met-ingrid.nl  I  06-29 59 22 10.

Groepen en tijden.

Powerwalk

We trainen veelal in gemengde groepen van verschillende niveaus. De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen op eigen niveau kan trainen.

Maandagochtend 09.00 – 10.00 uur
Maandagavond 19.00-20.00 uur
Woensdagochtend 8.45-9.45 uur
Vrijdagochtend 8.45-9.45 uur
Zaterdagochtend 8.45-9.45 uur

Powerstrong

We trainen in een gemengde groep van verschillende niveaus. De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen op eigen niveau kan trainen.

Dinsdagochtend 8.45-9.45 uur

Tarieven maandabonnement

Maandabonnement.
Eén training kost €10,-. In de prijs van een maandabonnement is rekening gehouden met vakanties waardoor trainingen vervallen.
Daarnaast is het mogelijk om een gemiste training op een ander moment in te halen in dezelfde maand.
Tarieven per maand:
1 x per week trainen: € 35,- per maand.
Onbeperkt trainen: € 57,50 per maand.

Locatie

Locatie is altijd De Heldense bossen in Helden, een prachtig stukje natuur in Peel en Maas.
In de wintermaanden vinden de avondtrainingen in de bebouwde kom van Panningen/Helden/Egchel plaats.
Je kunt altijd instromen in deze groepen, ik leer je alle basistechnieken zodat je goed deel kunt nemen. Neem gerust contact op om af te stemmen wat het beste past. Meer info, mail naar: info@energiek-met-ingrid.nl

Powerwalk is een toegankelijke vorm van sporten. Door de natuurlijke beweging van het lopen is dit voor vrijwel iedereen goed uitvoerbaar.
Twijfel je toch, neem dan contact met me op om te overleggen.

Wil je graag gaan hardlopen? Dan is powerwalk en powerstrong een goede voorbereiding.
Ook bij lichte blessures helpen de trainingen om je lichaam te versterken en blessures te voorkomen in de toekomst.
Er is veel aandacht voor de goede looptechniek en uitvoering van de oefeningen.

En bovenal zijn powerwalken en powerstrong een heerlijke afwisseling van inspanning en ontspanning in de buitenlucht!
Kortom, powerwalken is nuttig, gezond en goed voor lichaam en geest!

Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.