Dorianne Ververgaert

Mijn leven is veranderd na eind september, na het begin vd coaching. Ik kijk veel bewuster naar eten en ga er ook bewuster mee om. Ik ben anders gaan kijken naar producten in de supermarkt. Ik leid nu een gezonder leven en dat uit zich ook in een gezonder gewicht! Ik ben nu bijna 10 kilo lichter en dat zien anderen en ikzelf ook goed. Ik voel me veel energieker nu. Toch kan ik nog af en toe genieten van lekkere tussendoortjes en dat vind ik ook belangrijk!
Doordat ik gezonder leef, probeer ik dit ook door te geven aan mijn gezin. Zij gaan hier voor een groot deel in mee, dus een win win-situatie!
Ik voel me goed en dat straal ik ook uit! 
Ik ben sinds begin van dit jaar lid van een Zumba-vereniging. Dit wilde ik al langer graag doen en heb hier nu ook de energie voor. Bovendien is het erg leuk! 
Als ik naar mezelf in de spiegel kijk, ben ik tevreden met wie ik nu ben! Mijn doel om binnen een jaar 10 kilo af te vallen, heb ik nagenoeg al bereikt binnen 6 maanden! Ik wil proberen om nog 5 kilo kwijt te raken, zodat ik op een gezond gewicht terecht kom. Dat is mijn nieuwe doel en ik heb er vertrouwen in!
Energiek met Ingrid.
Gewichtsconsulent en gezondheidscoach.

Voor vragen over voeding, bewegen, afvallen of gewichtstoename, kortom voor een verandering van leefstijl. Individuele begeleiding op maat of in een groep of gezin. Workshops en zakelijke arrangementen op aanvraag.

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2022 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.