Judith Krabben

Lees hier de hele review van Judith Krabben

Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven na een verhuizing, samenwonen en nieuw werk. Ingrid heeft mij in deze periode op een heel fijne manier gecoacht. Met concrete en makkelijk toe te passen tips, vond ik meer balans tussen alles. Ik vond het erg fijn dat de adviezen van Ingrid echt werden aangepast op mijn eigen situatie. Ze keek heel goed wat bij mijn paste en sloot hier op aan. Zo heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen houding en positie in situaties. En de invloed hiervan op de mensen om mij heen. Ik weet nu beter hoe ik een andere houding aan kan nemen, hoe ik mijn gedachten kan veranderen en mijn manier van communiceren. Ook heb ik geleerd om beter naar mijn wensen en behoeftes te luisteren en deze ook aan te geven naar anderen toe. Hierdoor merk ik dat ik nu beter kan genieten en meer leef vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd!

Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.