Lucienne

Lees hier de hele review van Lucienne.

Ik ben voor 100% geslaagd in mijn om missie beter gaan slapen.
Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen om een betere nachtrust te hebben. Ik heb veel inzicht in processen die daarmee te maken hebben.
Ik heb Ingrid ervaren als een heel goed geïnformeerde docent, die je heel positief en daadkrachtig meeneemt in haar verhaal.
De achtergrond informatie die aan bod komt is behoorlijk uitgebreid. Dat is soms lastig om te onthouden. Doordat Ingrid dit in een slaapbijbel heeft verwerkt, kan ik alles rustig teruglezen. En steeds nieuwe dingen eruit pikken die op dat moment actueel zijn.

Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.