P.

In september 2020 heb ik contact opgenomen met Ingrid. Ik was niet happy met mijn lijf en de eetgewoontes die er langzaam aan ingeslopen waren binnen ons gezin.

Tijdens ons eerste gesprek werd mij al direct duidelijk dat Ingrid van de praktische aanpak is.

Voeding moet bij jou en je gezin passen, geen aparte potjes ,pakjes of het schrappen van bepaalde groepen producten.

Wat voor mij vooral erg fijn was dat er verder gekeken wordt  dan naar voeding alleen. Het is natuurlijk erg “makkelijk” om precies te eten wat er in een voedingsplan staat. Dit is voor de korte termijn prima te doen en je valt er waarschijnlijk best wel mee af.

Ik wist alleen uit ervaring dat het bij mij dan een alles of niets verhaal ging worden. Of exact binnen de lijntjes blijven, of er buiten komen en dan ook helemaal los gaan.

Tijdens de wandelingen met Ingrid (veel fijner dan aan tafel het gesprek voeren!) wist ze onder de gesprekken mij bewust te maken van mijn valkuilen maar vooral ook van mijn  kracht en sterke punten. Ik ben niet alleen bewuster over voeding maar ook over mijzelf geworden.

In de maanden bij Ingrid heb ik qua gewicht ook een kleine terugval  gehad. Niet leuk, maar door soms de dingen wat los te durven laten en niet alleen te focussen op de weegschaal heb ik geleerd dat je misschien juist daardoor je balans wel vind .

Hoewel ik bij de intake zei dat  de getallen van de metingen niet zo belangrijk voor me waren, ben ik op die resultaten toch best wel trots.

Maar het meest blij ben ik dat ik nu niet alleen weet ,maar vooral ook voel wat goed voor me is!

Energiek met Ingrid.
Gewichtsconsulent en gezondheidscoach.

Voor vragen over voeding, bewegen, afvallen of gewichtstoename, kortom voor een verandering van leefstijl. Individuele begeleiding op maat of in een groep of gezin. Workshops en zakelijke arrangementen op aanvraag.

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2022 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.