Investeren in je werknemers loont!

Als werkgever wil je het liefste energieke werknemers. Inmiddels is in veel onderzoeken aangetoond dat een gelukkige, energieke werknemer enorm veel voordelen heeft. Het ligt voor de hand dat goed werkgeverschap leidt tot meer tevredenheid bij medewerkers. Ook is het logisch dat dit het verzuimpercentage verminderd.
Naast deze voor de hand liggende positieve effecten voor de werknemers zelf, heeft het ook voor de werkgever veel voordelen. Zo presteren energieke werknemers beter en werken ze effectiever. Ze zijn meer gefocust op hun taak en hun betrokkenheid bij het bedrijf of de organisatie is groter. De goede sfeer waarin gewerkt wordt zorgt ervoor dat werknemers graag naar hun werk komen en zich voor 100% inzetten.

Kortom, het loont om te investeren in werknemers. Het wordt gewaardeerd en als werkgever pluk je er de vruchten van.

Totaalaanpak ‘minder nachtpiekeren en meer slapen’

Voor iedere werkgever die zijn medewerkers weer optimaal wil laten functioneren.

Deelname aan de totaalaanpak ‘minder nachtpiekeren en meer slapen’ is volledig gericht op het versterken van de werknemer of leidinggevende als totale mens. De nachtrust verbetert en daarmee verminderen of verdwijnen ook bijkomende klachten. Klik hier voor meer informatie over dit aanbod.

Deze training kan ook in company worden aangeboden voor een groep medewerkers. Uiteraard wordt het persoonlijke maatwerk hierin wel meegenomen, iedereen is immers anders. We werken op basis van een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijf of organisatie. Hiervoor brengen we de wensen en de te bereiken opbrengsten in kaart.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Workshops in company

Energiek met Ingrid verzorgt ook eenmalige workshops.

Denk hierbij aan workshop gericht op diverse leefstijlpijlers zoals slaap, voeding, bewegen, ontspannen of een combinatie hiervan.
Zo hebben we een mooie workshop over “Energiek leven” die met veel enthousiasme wordt ontvangen. Deze workshops zijn uitermate geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, informatieve bijeenkomst over vitaliteit of als introductie voor mogelijke begeleidingstrajecten.
Denk ook eens aan een lunchlezing voor uw medewerkers. Dit wordt vaak erg gewaardeerd en zet mensen aan het denken over persoonlijke veranderingen. Elke verandering, hoe klein ook, kan een verschil maken in de vitaliteit van uw medewerker.

Energiek met Ingrid.

Voor iedereen die slecht slaapt en klachten ervaart.
Voor als je NU de eerste stap wilt zetten naar een energieke jij.

Energiek met Ingrid verstuurt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief:

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2024 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.

Voorwaardenchecklistuit ' mijn slaapbijbel

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw voorwaardechecklist uit 'mijn slaapbijbel. Deze wordt dan automatisch gedownload!

    Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de voorwaarden checklist automatisch gedownload worden.Voorwaarden checklist slaap

    10 tips voor een betere nachtrust

    Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang meteen jouw 10 tips voor een betere nachtrust. De 10 tips worden dan automatisch gedownload!

      Deze gegevens zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden versterkt. Abonneer je ook op de nieuwsbrief en mis niks van nieuwe, tips en activiteiten. Zodra je op download klikt zal de pdf met de 10 tips automatisch gedownload worden.