Van klacht naar kracht!

Klachten zijn feedback van je lichaam. het vertelt jou dat je over grenzen gaat en dat het tijd wordt om iets te veranderen. Wanneer je inzicht hebt in de oorzaak van je klachten dan heb je ook inzicht in de oplossing. Dan sta je op jouw keerpunt en ga je van klacht naar kracht.

Als coach voor leefstijlgeneeskunde ben ik erop gericht om jouw bewustwording over alle leefstijl pijlers te vergroten, met als opbrengst verminderen of verdwijnen van klachten, meer energie, rust of tevredenheid. Kortom lekker in je vel zitten, je bent weer in balans. 

De leefstijlpijlers zijn onder andere voeding, bewegen, ontspannen / stress, zingeving.
Na een zorgvuldige anamnese ga ik met je op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Dit doen we door gebruik ta maken van diverse instrumenten zoals vragenlijsten, checklists en indien nodig een bloedonderzoek. Body en mind worden integraal meegenomen, omdat beiden van grote invloed zijn op elkaar. Zo kunnen we door aanpasingen in je voeding bijvoorbeeld je mind beïnvloeden en heeft je mind weer heel veel invloed op je lichamelijk systemen.

Dit klinkt misschien wat vaag, maar tijdens onze afspraken geef ik je inzicht door middel van “deep learning”: Ik teken en visualiseer hoe processen werken in je lichaam waardoor je het gaat begrijpen. En daardoor krijg je ook inzicht in de interventies die nodig zijn om de situatie om te draaien. Zo kun jij jouw keerpunt in de praktijk brengen en echt veranderen.

Begeleidingsmogelijkheden

Persoonlijke coaching

Sta jij op een keerpunt en wil je graag doorpakken naar een andere leefstijl. Dat is natuurlijk best lastig. Tijdens de persoonlijke coaching begeleid ik je hierbij, helder, praktisch en actiegericht. 

Eerste keerpunt gesprek

In dit gesprek vindt een uitgebreide anamnese plaats, krijg je inzicht in mogelijke oorzaken van je klachten en geef ik je enkele handvatten om mee aan de slag te gaan.

Je keerpunt is na dit gesprek een feit!

Vervolggesprek

Na je eerste keerpunt gesprek blijf ik je stap voor stap meenemen in je veranderproces. De eerste en grootste stap heb je al gezet en tijdens een vervolggesprek bepaal je de volgende acties. In de praktijk hebben mensen meestal enkele vervolggesprekken nodig om de veranderingen ook echt vast te houden. Ons oerbrein fluit ons namelijk graag terug naar het oude bekende.

Groepstrainingen

Tijdens een groepstraining volg je een traject van enkele maanden. Er komen diverse thema's aan bod die gekoppeld zijn aan de leefstijl pijlers. Naast theorie en praktijk maak je ook jou eigen persoonlijke plan voor jouw keerpunt.

De eerste groepstraining en daarbij behorende data gaat waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2023 starten. Meer info hierover volgt dus nog. Een groepstraining is nu nog niet te bestellen. Heb je interesse, mail me dan zodat we je meteen op de hoogte kunnen brengen zodra er meer bekend is.

Sta jij op een keerpunt en voel je aan alles dat dit de tijd is om door te pakken?
Neem dan gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Energiek met Ingrid.
Coach voor leefstijlgeneeskunde

Voor als je op een keerpunt staat en nu echt wilt doorpakken... Voor als je allerlei vage klachten ervaart en de tijd rijp is om er eens op een andere manier naar te gaan kijken.
Voor als je weet dat je alles hebt en toch voelt het alsof er iets mist in je leven...

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2022 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.