Of je nu dik bent of dun, eten!

Deze uitspraak klopt helemaal. Eten, bewegen en ontspannen, vormen de basis van lekker in je vel zitten en je energiek voelen.
Daarom gaan we zeker niet op dieet! Er zijn in mijn begeleiding dan ook geen verboden, wel slimme keuzes.

Als gewichtsconsulent en gezondheidscoach ben ik erop gericht om jouw bewustwording over voeding, bewegen en ontspannen te vergroten, met als opbrengst gewichtsverlies, -behoud of -toename én meer energie.

Ik ga met je op zoek naar de vraag achter de vraag. We hebben aandacht voor verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op je huidige én gewenste leefstijl.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we wat je graag zou willen bereiken.
Wanneer je besluit om samen aan de slag te gaan, maak je zelf een keuze voor een pakket dat bij je past.

Pakketten keuze

Energiek basis

We starten met een lichaamsmeting, waarbij ik je gewicht, BMI, de spier-vet verhouding en je buikomvang in kaart breng. Samen met de gegevens uit het intakegesprek en je eetdagboek leidt dit tot een uitvoerige analyse van je huidige voedingspatroon. We bepalen samen je doelen en hiervan maken we een persoonlijk plan. Met dit plan en de bijpassende achtergrondinformatie ga je aan de slag. Tijdens de vervolg afspraken ga ik coachend te werk. We vieren je successen en bespreken hoe je moeilijkheden het hoofd kunt bieden. Ook verrichten we tussentijdse metingen om je vorderingen bij te houden. En uiteraard geef ik nuttige informatie en tips over voeding, bewegen en ontspannen

Energiek Plus

Soms is het fijn om nog wat langer begeleid te worden. Of je wilt bijvoorbeeld nog weten hoe je een nieuwe leefstijl kunt integreren in je gezin.

“Kinderen volgen niet je regels maar je voorbeeld”

Energiek in een groep

Deze activiteiten zijn praktisch van opzet en vinden plaats in kleine groepen van 4 - 8 personen. De groepsactiviteiten zijn voor iedereen toegankelijk.
Denk bijvoorbeeld aan:
Een bezoek aan een supermarkt.
Een gezamenlijke lunch bereiden.
Een groepsgesprek om ervaringen uit te wisselen.
Het leren lezen van etiketten.
Een wandelworkshop.

Energiek los consult

Soms wil je gewoon een keer een goed gesprek, waarna je weer verder kunt. Daarvoor zijn de losse consulten bedoeld.
Ook met algemenere vragen over je welbevinden kun je bij mij terecht

Kortom, zit je niet lekker in je vel en wil je daar iets aan veranderen?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ontmoet je graag om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Energiek met Ingrid.
Gewichtsconsulent en gezondheidscoach.

Voor vragen over voeding, bewegen, afvallen of gewichtstoename, kortom voor een verandering van leefstijl. Individuele begeleiding op maat of in een groep of gezin. Workshops en zakelijke arrangementen op aanvraag.

Maasstraat 39
5995NB Kessel-Eik
Tel: 06 29 59 22 10
E: info@energiek-met-ingrid.nl
Facebook #Energiek-met-Ingrid
KvK nr: 73189693

Copyright © 2022 Energiek met Ingrid, alle rechten voorbehouden.